Temptation Fabrizio post ‘eerlijke’ foto van quarantainekilo’s

Temptation-Fabrizio

Door het vele thuiszitten en de beperkte mogelijkheden om te sporten, hebben veel mensen er een aantal extra kilootjes bijgekregen. Temptation-Fabrizio Tzinaridis is daar geen uitzondering op, zo is goed te zien op de ‘eerlijke’ foto die hij zaterdag op Instagram postte.

Op de foto laat Fabrizio zien dat er van zijn afgetrainde sixpack nog maar weinig over is vanwege de extra quarantainekilo’s. De komende maanden gaat hij echter weer keihard aan de slag om deze er weer af te krijgen. Hij schrijft: “Als er iets is dat velen vergeten is het dat Instagram vaak een valse waarheid toont. Als er iets is waar ik al jaren voor sta is het realness, no bullshit. Straight forward. Hard werken. Geen sprookjes.”

“Dankzij quarantine en mijn eigen dikke schuld is dit het fysiek waar ik deze week mee startte”, vervolgt de Belgische tattookoning. “Ik stel mezelf een doel en ik geef mezelf 70 dagen. No cheating. Puur hard werk en discipline. Niet alleen om volgens sommigen het droomlichaam te verkrijgen. Het oppervlakkige. Begrijp me niet verkeerd ik voel me gelukkig in dit lichaam. Ondanks het hogere vetpercentage dan dat ik gewoon ben. Maar vooral om mijn mindset aan te scherpen en routine en discipline toe te passen in zowel mijn werk- als liefdesleven.”

Check de eerlijke quarantiane-foto van Temptation-Fabrizio hier:

Bron & beeld: Love & Reality, FunX, Instagram Fabrizio

Lees ook: