Temptation Island is terug in gloednieuwe vorm! Nieuwe regels bekend!

RTL en Videoland hebben meer bekend gemaakt over het nieuwe Temptation Island: Love Or Leave. Daarin gaat niet erom of koppels de verleiding kunnen weerstaan, maar of ze wel met de ware zijn.

Temptation Island: Love Or Leave

De nieuwe presentatoren zijn ook bekend: Monica Geuze en Kaj Gorgels zullen de show presenteren. Het speelt zich af in Italië en de opnames zijn begonnen. 

De koppels geven elkaar vanaf het begin de vrijheid om uit te zoeken of ze daadwerkelijk voor elkaar bestemd zijn. De stelletjes komen erachter of hun partner de ware is, of dat iemand anders toch beter bij hen past. De serieuze singles zijn ook op zoek zijn naar een minstens zo serieuze relatie. aldus RTL

De singles zullen tijdens de date kans krijgen om een diepere connectie met de partners aan te gaan om te groeien als persoon, zodat ze een beter mens voor hun partner kunnen zijn.

Monica Geuze

Monica Geuze reageert met: “Dit is een droom die uitkomt. Ik volg al jaren alle edities van Temptation Island en nu mag ik dit nieuwe seizoen met mijn beste vriend presenteren. We zitten momenteel in Italië voor opnames en alles ziet er zó mooi en romantisch uit. Ik heb er enorm veel zin in.”

Temptation Island: Love or Leave zal vanaf november 2020 op Videoland te zien zijn.

Gaan we dit soort pikante beelden en drama te zien krijgen?:

Bron: RTL, Youtube