Skip to main content

Addison Rae is ontzettend succesvol met haar TikTok kanaal. Zo succesvol dat ze miljoenen verdient aan al haar verschillende samenwerkingen met kleding- en beautymerken. Over haar laatst campagne, met Adidas, waren mensen echter niet zo blij. Dit allemaal vanwege de bikini die Addison draagt in de campagne.

Bikini Addison Rae

In de Adidas campagne zien we een foto van Addison Rae waarop ze haar mond open heeft. Ze heeft een wit bikinitopje aan, waar op de ene borst ‘Father’ en de andere borst ‘Son’ staat. Naast het Adidas logo, is ook het woord ‘praying’ te zien. Hiermee beelt de campagne de volgende zin uit: ‘praying to the Father and Son’. Het is een woordgrapje, omdat de campagne van een collectie, genaamd ‘Praying’ is.

Dit schoot echter volledig in het verkeerde keelgat bij Christelijke mensen, die het godslastering vonden. Nu liggen zowel Adidas, als Addison onder vuur. De TikTok ster en het merk hebben de originele post dan ook verwijderd.

Bekijk de beelden

Bekijk de campagne en de toonaangevende bikini van Addison Rae en Adidas, hieronder.

addison rae

Bekijk hieronder ook enkele reacties op de foto’s uit de campagne.

https://twitter.com/alambakis/status/1554545495623745541
https://twitter.com/Fart38390552/status/1555141072979992576

TikTok

Addison Rae is bekend geworden vanwege haar dansjes op TikTok. Bekijk hieronder meer over dansjes op het populaire platform.

Bron: Twitter Beeld: Instagram

Leave a Reply