Tim Hofman maakt zélf vrouwonvriendelijke opmerking op TV, beidt excuses aan!

Na Tim Hofman’s sterke presentatie van hoe het er achter de schermen bij ‘The Voice of Holland’ aan toe gaat. Is de presentator nu zelf flink in de problemen gekomen met een aantal vrouwonvriendelijke opmerkingen.

Virale Video

In de inmiddels virale video is te zien hoe Tim voor de camera een opmerking maakt over de “grotere borsten* dan de rest van Nederland” van playmate Zimra Geurts. Tijdens het interview dat hij vervolgens met haar heeft, tipt hij haar om “een borst* te laten zien”. In de beelden die daarop volgen spreekt Tim met vlogger Anna Nooshin en vertelt hij dat er bij BNNVARA regelmatig intieme contacten zijn tussen collega’s.

Tim Reageert

Tim Hofman schaamt zich enorm voor de beelden dit vertelt hij zaterdag aan het AD. “Het was fout, ik schaam me daarvoor”, zegt hij. Ook legt hij uit dat de beelden tien jaar oud zijn en deels gemaakt zijn in de tijd dat hij voor het BNNVARA-programma Spuiten en Slikken werkte.

“Het was in 2012: backstage bij Spuiten en Slikken. Ik heb veel geleerd sindsdien, zoals over meer van zulke onderwerpen: homofobie, racisme, en validisme. Het was fout en excuses zijn gepast”, aldus Hofman.

Bekijk de beelden hieronder:

Bronnen: AD