Tim Hofman onthult in BOOS alle The Voice schandaal details! (Video)

Hier is de langverwachte video van Tim Hofman over het grootste media schandaal in Nederland sinds lange tijd. BOOS heeft alle details die zij weten over de misstanden bij The Voice onthuld.

BOOS The Voice video

Boos sprak met vele betrokkenen en eindelijk is het verhaal naar buiten. Tim en zijn team melden:

We hebben de keuze gemaakt om de reacties onder deze video uit te zetten. Dit om de veiligheid van de mensen die bij ons hun verhaal vertellen te kunnen waarborgen. We kunnen ons voorstellen dat je n.a.v. de berichtgeving rondom The Voice misschien met iemand wilt praten over je eigen ervaring met seksueel grensoverschrijdend gedrag. Neem dan gratis, vrijblijvend en anoniem contact op met:   * Slachtofferhulp Nederland (0900-0101, ma t/m vr 08.00 – 20.00 uur of via de chat op www.slachtofferhulp.nl) * Centrum Seksueel Geweld (0800-0188, ma t/m vr 16.00 – 06.00 uur, za en zo van 20.00 tot 06.00 uur of via de chat op www.centrumseksueelgeweld.nl) * Mind Korrelatie (0900-1450, ma t/m vr van 09.00 tot 21.00 uur, of via de chat op www.mindkorrelatie.nl)

Linda de Mol verklaring

Eerder vandaag verklaarde Linda de Mol in een nieuw statement voor de uitzending: ,,Mijn hart huilt voor alle vrouwen die leed is aangedaan, het is niet te doen. Jullie wens ik heel, heel veel sterkte”

,,Iedereen buitelt met een sardonisch genoegen over elkaar heen met meningen, aannames en beschuldigingen waarvan die ene, die suggereert dat ik de boel gefaciliteerd zou hebben omdat ‘ik immers alles wist’, zo pijnlijk is dat ik niet eens weet hoe ik het hier moet uitdrukken. De menselijke maat is volledig verdwenen.”

,,Zodra ik een heel klein beetje op de been ben, zal ik, en dat is moeilijk en pijnlijk want het is heel privé, voor de volle 100 procent eerlijk en open, vertellen wat er gebeurd is en dat doe ik op het enige media-platform dat ik nog vertrouw: dat van mezelf.”

Bekijk de onthulling van BOOS over The Voice hieronder:

Bron: Youtube, BNNVARA