We beleven dit jaar misschien wel de warmste zomer ooit, maar er kleeft één groot minpunt aan het lekkere weer. Inderdaad, we hebben het natuurlijk over muggen, wespen en ander vliegend insectengespuis. Gelukkig kun je met de tofste zomergadget van het jaar, de Bugbuster, letterlijk de strijd aan gaan met die irritante zoemende monsters.

bugbuster

Oplossing

Niks is zo vervelend als die jeukende bultjes of, nog erger, het gezoem waarmee die kleine monsters je nachtenlang uit je slaap kunnen houden. Er zijn natuurlijk allerlei middeltjes op de markt, zoals spraytjes, lampen of zoemapparaatjes die muggen op afstand zouden moeten houden, maar echt goed werken die eigenlijk nooit. Nee, er is maar een échte oplossing: de beestjes moeten dood.

De Bugbuster

De Bugbuster is een soort shotgun, uitgerust met een richt-laser, waarmee je al het ongedierte Terminator-style naar het muggen-hiernamaals knalt. Met behulp van zout dat met luchtdruk wordt afgevuurd, schakel je alle muggen in huis één-voor-één uit, zonder bloedvlekken op de muur te krijgen. Hij werkt simpel: vul de voorraadkamer met keukenzout, laadt, richt en haal de trekker over.

Korting

AXED-bezoekers kunnen de Bugbuster met korting aanschaffen. Bestel voor 30 september op de website met de code “AXED & axed” om 10% korting te krijgen.

Winnen

Bovendien mogen we 2 x 2 Bugbusters weggeven. Like het Facebookbericht en tag een vriend, om allebei kans te maken op je eigen anti-insecten wapen.

Bekijk de video om te zien hoe het werkt:

Gevaarlijke Aziatische tijgermug vestigt zich in Nederland