Tooske ontmoet Jennifer Lopez ‘Onaardig! Verschrikkelijk nare vrouw!’

Het zal wel een droomwens zijn van velen om Jennifer Lopez te mogen ontmoeten. Tooske Ragas had dat voorrecht wel, maar heeft niet zo een prettige ervaring aan overgehouden. Tooske ontmoette Jennifer Lopez en noemt haar een onaardige en nare vrouw.

Jennifer Lopez

Tijdens Shownieuws werd de documentaire van Jennifer Lopez besproken. Sandra Schuurhof had er het volgende over te zeggen: “Ik vind het een eyeopener. Ik heb ook gekeken en je kijkt het in één keer uit”.

Sandra kon bijna niet geloven wat Jennifer allemaal heeft moeten meemaken. “Ik was ook echt verbouwereerd dat zij zó is gediscrimineerd. Ze is door de grote talkshowhosts weggezet als die latina met die dikke billen. Ik vond het echt shocking.” Iris van Lunenburg vult aan en voelt ook mee met de situatie.

Tooske Ragas

Tooske heeft echter een heel andere mening over J-Lo. Volgens haar doet Jennifer helemaal niet haar best om geliefd te zijn. “Ik heb haar ooit één keer geïnterviewd en ik vond het een verschríkkelijke vrouw. Ja, nee, we hebben daar geen tijd voor, maar ik vond haar echt uit de hoogte, naar. Ik vond haar vreselijk, ik vond haar vreselijk.”

Albert vervolgd door de vraag te stellen of een vrouw per se aardig moet zijn. Volgens hem start je dan een heel moeilijke discussie. Tooske: “Nee hoor, helemaal niet, maar ik hoef haar ook niet leuk te vinden toch?”

Bekijk hieronder de trailer van Jennifer Lopez haar documentaire:

Bron: Youtube, Mediacourant