De zaak ASAP Rocky update: Donald Trump heeft ’een heel goed telefoongesprek’ gehad met de Zweedse minister-president Stefan Löfven over Rocky. Trump meldt dat hij zelf garant wil staan om A$APs borgsom te betalen.. Zweden kent echter simpelweg geen borgtocht systeem.

President Löfven meldt: “Ik zal Trump uitleggen dat het Zweedse rechtssysteem onafhankelijk is. In Zweden is iedereen gelijk voor de wet en dat geldt ook voor bezoekers uit andere landen.”

Zweden werkt NIET mee!

TMZ meldt dat Rocky zelfs nog meer gevaar loopt juist OMDAT de Amerikaanse overheid hem probeerde te helpen. “De officier van justitie is onwrikbaar met betrekking tot vrijlating in afwachting van beschuldigingen, ondanks het feit dat de VS-afdelingen en nu de president van de Verenigde Staten erbij betrokken raakten.”

“De interventie van de Amerikaanse staatssecretaris en de president – die in essentie zei dat hij garant zou staan ​​voor borgtocht als ze Rocky zouden vrijlaten – zou eigenlijk BACKFIRE kunnen zijn omdat ze proberen met de zaak van de aanklager te bemoeien.”

De officier van justitie kan dus daadwerkelijk strenger gaan op Rocky, om te laten zien dat hij niet door Amerikaanse overheidsfunctionarissen te beïnvloeden is. Het feit is dat de aanklager Rocky het niet veel moeilijker kon maken dan het nu is.

Hieronder de beelden van het gevecht en de laatste info: