screenshot 25 10 2023 10 59 03

Meest gezochte man van Nederland gearresteerd! Zo werd hij gevonden en opgepakt (Video)

uncategorizedsep 25 2023, 8:52
Het is de politie gelukt om de meest gezochte man van Nederland, Bretly D, op te pakken. D werd woensdagochtend aangehouden in Amsterdam.

Meest gezochte man van Nederland

Politie ontving honderden tips maar de man wist dagen lang verborgen te blijven. Woensdagochtend werd de politie getipt dat hij in Amsterdam gezien zou zijn. Een man genaamd Jeffrey Pfundt was getuige van de arrestatie, en zag alles gebeuren, hij vertelt wat hij zag aan Het Parool .

Bretly D

Jeffrey is timmerman en liep rond 07.45 uur het hotel in, waar hij werkzaamheden verricht. ,,Ik zag vanuit mijn rechterooghoek een jongen aankomen”, zegt hij. ,,Hij liep me zo voor de voeten. Ik dacht: wat een rare gozer, wat een haast. Bij de receptie wilde ik me aanmelden, dus ik duwde ’m weg. Hij zei dat ie naar de wc moest.”

Gearresteerd

Dan komen slechts een paar minuten later een grote groep politieagenten binnen zo’n dertig man volgens Pfundt. ,,Ik zei nog: zoeken jullie iemand? Dan zou ik maar eens op het toilet kijken.” Even later zit hij hoe D. met zijn handen omhoog de wc uit loopt, waarna een agent de meest gezochte man van Nederland kon aanhouden.
D. werd aangehouden in Amsterdam. Hij werd gezien op de Prins Hendrikkade en vluchtte vervolgens een hotel in waar hij werd ingerekend kon worden:

Bekijk hier de video

Via AD, Parool, HvNL