Vader Jaimie Vaes: ‘Ik hoopte altijd dat het uit zou gaan met Lil’ Kleine’

In de reality serie van Jaimie Vaes, ‘In The Vaes Lane’, komt steeds meer aan het licht over haar relatie met Lil Kleine. Nu blijkt dat de mensen om haar heen ook hun bedenkingen hadden over de stormachtige relatie. Jaimie’s vader zegt zelfs altijd te hebben gehoopt dat het uit zou gaan.

Vader Jaimie Vaes

‘Hoe moeiljik het ook is, ik ben heel blij dat je nu in een andere zone terecht bent gekomen’, zegt de vader van Jaimie Vaes tegen haar in de reality serie. Vervolgens zegt hij dat het volgens hem niet anders kon dan dat Jaimie en Lil Kleine uit elkaar zouden gaan. ‘Ik ben blij dat je niet meer in die ellende zit’, zegt Jaimie’s vader. ‘Je bent nu gefocust op andere dingen en dat zijn alleen maar gezonde dingen. Terwijl haar vader praat, knikt Jaimie ‘ja’. Ze is het duidelijk eens met wat haar vader zegt.

Lil Kleine

Volgens haar vader is de influencer zelfs al klaar voor een ‘nieuwe vlam’ in haar leven. ‘Wie weet? Misschien krijg je wel een nieuwe vlam in je leven’, zegt hij lachend terwijl de twee op het strand zitten, samen met Lío, het zoontje van Jaimie Vaes en Lil Kleine. Bekijk het fragment hieronder.

Bekijk de video

The Vaes Lane:

Bron, beeld: Discovery Plus