De Ier Conor McGregor werd groot bij de MMA-competitie UFC. Nu is de kans echter aanwezig dat we hem nooit meer in de octagon van de competitie terugzien. Ondanks contractonderhandelingen die plaatsvinden tussen de UFC en McGregor is UFC-baas Dana White niet optimistisch in zijn woordkeuze over Connors toekomst in MMA.

“Probeer maar weer eens de ring in te gaan en elke dag klappen in het gezicht te krijgen als je $100 miljoen bij de bank hebt staan. Geld verandert alles bij veel mensen”, vertelt White aan de Engelse zender BBC. Aan het verlies tegen Mayweather heeft McGregor maar liefst $100 miljoen overgehouden. Op het programma van UFC 219 stond onder meer McGregor en een potentiële tegenstander, maar McGregors recente gedrag bij Bellator in Dublin steekt daar waarschijnlijk een stokje voor.  Daar duwde hij een scheidsrechter en sloeg hij een official van de andere MMA-competitie. Hiervoor krijgt hij mogelijk een schorsing van de internationale boksbond ABC.

“Hij is jong en een god in Ierland, dat is niet de meest gezonde omgeving.” concludeert White, doelend op de foute mensen die om de beruchte vechter heen zwermen na zijn recente successen.

Voor degene die maar geen genoeg kunnen krijgen van The Notorious One hebben wij een compilatie die je hieronder kan bekijken vol met McGregors gekste momenten.