Skip to main content

Balenciaga staat bekend als een van de meest luxe merken. Zij brengen een limited edition ‘distressed’ schoenen uit, met een extreem prijskaartje wel. De schoenen zien eruit als compleet afgetrapte schoenen.

Balenciaga-schoenen

Indien je naar aparte schoenen op zoek bent, dan zijn deze Balenciaga schoenen de juiste keus. O.a. bekende designer crocs met hoge hak, puntige regenlaarzen zijn een van hun aparte schoenen. Hun nieuwe limited edition schoenen zijn gemaakt van ’totaal vernietigde katoen en rubber’ met ‘scheuren over het hele materiaal’.

Compleet afgetrapt

Aan de zijkant van de schoenen staat de naam Balenciaga gespoten. Indien je een paar van deze ‘extra-destroyed’ sneakers zou willen, moet je er gauw bij. Dit, omdat er maar een honderd paar worden gemaakt.

Reacties

Op Twitter laat men zonder pardon weten wat ze vinden van deze nieuwe editie schoenen. Iemand schrijft: “Balenciaga komt met een nieuwe schoen. Het kan niet anders dan dat ze ons nu gewoon aan het ’trollen’ zijn.” Een ander weer: “Balenciaga is bezig met een sociaal experiment om te kijken wie dom genoeg is om zijn geld uit te geven aan de lelijkste rommel ooit gemaakt.”

‘Als je deze schoenen, die lijken overreden door een grasmaaier, hebt gekocht,… Zoek dan Hulp,’ schrijft iemand op Twitter. ‘Dit moet wel een sociaal experiment zijn’, zegt een ander.   

Bekijk hieronder de foto’s van de sneakers:

Bron: Youtube, Welingelichtekringen

Leave a Reply