Volgers gaan stuk om ‘dikke’ Dave Roelvink: ‘Je lijkt wel zwanger!’

Volgers gaan stuk om dikke Dave Roelvink

Dave Roelvink gaf onlangs al aan dat hij de afgelopen tijd flink is aangekomen, en zijn laatste foto op Instagram is daar het bewijs van. Hierop is zijn buikje namelijk goed te zien. De ‘dikke’ Dave Roelvink zorgt dan ook voor grote hilariteit onder zijn volgers.

Onlangs gaf Dave een dakloze een complete make-over, waarna de twee samen in dezelfde outfits poseerden. Hierbij schrijft Dave: Arie en Bart op pad. Nog steeds aan het nagenieten van deze dag. P.S. Ik ben niet aangekomen, ik blaas gewoon uit.”

De foto zorgt voor een stroom aan reacties. Kaj Gorgels schrijft: “Ben je op de motor? Ik zie dat je helm onder je shirt zit. Geintje, ouwe gewichtheffer”, en ook Joey Bravo reageert: “Je eet goed deze dagen hรจ.” Anderen schrijven onder meer: “Hoeveel weken zwanger ben je?” en “Heb je je shirt gestreken op een wokpan?”

Onlangs vertelde Dave aan Party dat hij de afgelopen tijd maar liefst 15 kilo is aangekomen. “Ik ben vijf maanden geleden gestopt met roken en daardoor ben ik behoorlijk wat aangekomen. Nu moet ik zeggen dat wat kilo’s erbij wel een wens was, want voor mijn leeftijd en lengte vond ik mezelf altijd erg dun. Ik woog 75 kilo en ben bijna 1,90 meter. Ik vond dat gewicht bij die lengte niet erg mannelijk.”

“Inmiddels weeg ik 90 kilo, maar daarbij moet ik wel vol blijven trainen,”vervolgt de oudste zoon van Dries Roelvink. “Anders wordt het 90 kilo puur vet en daar heb ik natuurlijk geen reet aan. Maar ik kan dus zeggen dat ik goed in mijn vel zit!”

Check de foto van de dikke Dave Roelvink hier:

Bron & beeld: Shownieuws, Superguide, Instagram Dave Roelvink

Check ook: