Skip to main content

Een vriendin van Jutta Leerdam maakt foto’s van de topschaatser op het strand. De Olympisch kampioene staat naast haar sportprestaties ook bekend om haar goede figuur en lange blonde lokken. Dat mooie lijf kunnen we maar al te goed zien op de foto’s die haar vriendin van haar neemt. Ze draagt namelijk een wel hele kleine mini bikini.

Vriendin Jutta Leerdam

Dat ze een stuk populairder is dan de meeste sporters van Nederlandse bodem is niet te betwijfelen. De influencer heeft namelijk miljoenen volgers op Instagram. Sinds kort heeft ze een relatie met een nog bekender persoon: Jake Paul. Volgens ons is de foto in die ini-mini bikini genomen voordat ze met hem ging. Anders had hij het misschien niet zo leuk gevonden.

Jutta en Jake

De romance van Jutta en Jake zagen we in Nederland al van mijlenver aankomen. De juicepagina’s hadden het al over een mogelijk setje toen ze zagen dat de twee elkaar gingen volgen op Instagram. Wat in eerste instantie onwaarschijnlijk leek, bleek later toch echt zo te zijn. Een aantal weken terug maakten het stel hun relatie bekend op Instagram. Ondertussen zijn er al een hoop video’s en foto’s van de bokser en de schaatser samen.

Bekijk de beelden hieronder:

vriendin Jutta Leerdam
vriendin Jutta Leerdam

Bron: Instagram Jutta, Skoften