Skip to main content

De vrouw van Ali B, Breghje Kommers, heeft uitgehaald naar Yvonne Coldeweijer nadat zij beelden deelde van Ali B op vakantie in Dubai. Breghje vindt het walgelijk.

Ali B

Het luxe leven van Ali B is niet per se gestopt na alle beschuldigingen aan zijn adres over verkrachting en seksueel overschrijdend gedrag. Zijn vrouw Breghje en het gezin trekken zich er volgens het bericht van Yvonne niet zoveel aan, omdat zij lachend in Dubai zijn gespot.

Yvonne Coldeweijer

Yvonne laat dit haar niet voorbijgaan en deelt foto’s en filmpjes van Ali B zijn familievakantie. Zij worden gespot in het peperdure Westin Seyahi Beach-resort. Een kamer kost deze week meer dan duizend euro per nacht.

De gasten die daar ook aanwezig waren, stuurden foto’s en filmpjes door naar Yvonne via Instagram. “Zijn vrouw en kinderen zijn er ook bij. One big happy family! 👀”, schreef ze er cynisch bij.

Vrouw van Ali B Breghje

Breghje uit haar misnoegen ook bij RTL Boulevard: “Ik doe geen enkele uitspraken over ons privéleven, maar het raakt me ontzettend dat ik al dertien jaar zeer bewust mijn kinderen afscherm en dat een juicekanaal besluit dat verder niet te doen.”

Op de beelden zijn de kinderen van Ali B niet zo duidelijk zichtbaar. Ali B daarentegen wel. “Ja goed, die zijn natuurlijk allemaal wat sneller met die beelden en die zetten dat dan sneller online”, reageert Boulevard-ster Luuk Ikink.

Bekijk hieronder haar story:

Bron: Instagram, mediacourant

Leave a Reply