Vrouw die Tinder Swindler docu had gezien alsnog opgelicht! “Hij beloofde mij een BMW!”

tinder Swindler

Het is niet te geloven: Na de grote expose en docu over de Tinder Swindler heeft de Swindler een nieuw slachtoffer gemaakt. Simon Leviev aka Simon Hayut heeft toegeslagen en een vrouw kunnen oplichten.

Het gaat om de 25-jarige Israëlische Iren Travov en ze zou zelf naar de Tinder Swindler gekeken hebben, dus bekend zijn met de praktijken van de Swindler. Iren wilde een nieuwe auto. Simon beloofde een te regelen.

Hij kon haar oplichten door zich voor te doen als een partner van een auto-importbedrijf en regelde een luxe BMW. Iren moest wel geld naar hem overmaken en hij zou het fixen. Iren was zo verleid dat ze het geld zomaar gaf.

Simon kon de auto niet gelijk regelen zei hij, en Iren kreeg een tijdelijke auto. De echte auto zou later komen, en dat bleek dus niet zo te zijn. De tijdelijke auto stond op naam van iemand anders. Toen Iren haar geld terug eiste kreeg ze een cheque, maar deze was niet ondertekend door Simon, maar door een van zijn andere slachtoffers.

“Ik dacht dat het probleem was dat de auto niet op mijn naam stond,” zei Iren. “Toen ik de cheque wilde storneren, realiseerde ik me dat ik in veel grotere problemen zat.” Simon beschuldigde Iren dat zij de auto had gestolen. “Hij wist dat hij mijn leven ruïneerde”

Hieronder de beelden:

Tinder Swindler over Lil’ Kleine