‘Vrouwelijke Rapper Sjors’ IrisQueen – ‘Je Bent een Kech!’ (Video)

Er gaat een rap video viral van IrisQueen, door velen in de comments uitgeroepen tot De Vrouwelijke Rapper Sjors. De track heeft een opvallende titel – Je bent een Kech.

IrisQueen – Je Bent Een Kech

IrisQueen meldt erbij: “Eindelijk mag ik jullie mijn eerste rap/ videoclip showen. Hier heb ik maanden aan gewerkt, het begon met een frustratie van mij af te schrijven wat ik rijmend deed. Later klonk het wel leuk leuk bij een freebeat die ik heb uitgekozen van Youtube. Toen ben ik met 2 jongens in aanraking gekomen en Sergio vertelde mij dat hij wel een videoclip voor mij wil maken.

Mijn rap gaat over hoe ik mannen tegenwoordig vrouwen vind belagen, al dan niet in het echte leven als in de raps en tracks van tegenwoordig. Daar kwam mijn frustratie vandaan en moest het op papier zetten. Ik ben erg trots op het eindresultaat ! Ik hoop dat jullie het ook leuk vinden en geniet ervan !!!!!!!”

Viral

De video heeft al 60.000 views en zorgt uiteraard voor veel reacties. Mensen gaan los met “Ik voel een duet met rapper sjors aankomen”.. Heb je ook OnlyFans?.. etc

Bekijk de video van IrisQueen hieronder:

Bron: Youtube, Vkmag