Skip to main content

Peter Gillis is de afgelopen tijd behoorlijk negatief in het nieuws. Zijn werknemers maken dat nog erger door bij het AD een boekje open te doen over hoe het is om te werken voor de Massa is Kassa-ster.

Misbruik vergunningen

Massa is Kassa-ster, Peter Gillis, zou misbruik maken van zijn vergunningen voor criminele doeleinden, dit vertelde werknemers anoniem aan het AD. Momenteel zouden er zelfs meerdere onderzoeken lopen naar Gillis.

Angst

“We hebben een stuk of dertig mensen gesproken en we merkten toch ook dat mensen heel terughoudend waren”, vertelt AD journalist Chiel Timmermans aan Shownieuws. “Dat had mede te maken met dat zij een bepaalde angst voelen richting Peter.”

Peter zou zijn werknemers flink intimideren op de werkvloer. “Dat had dan te maken met kleine opmerkingen als: als hem iets geflikt werd, dat hij dan zei: ‘Daar heb ik wel mijn mannetjes voor.'”

Ontkennen

Zelf ontkent Gillis alles aan Shownieuws. “Ik ben geen crimineel, ik ben een hardwerkende man. (…) Nou, mannetjes rondlopen?! Zoals je ziet jongen, zal ik altijd alleen zijn. Als jij mensen om mij heen ziet ben je een knap iemand. Ik ben mans zat zelf“, vertelt Gillis.

Bekijk de beelden hieronder:

Bronnen: Kijk, D&D

Leave a Reply