Wraakkus Yasmin heeft gewenste effect: ‘Ik zag Thomas in 20.000 stukjes breken’

Yasmin

In de aflevering van Temptation Island VIPS van afgelopen donderdag konden we zien hoe Yasmin wraak nam op de haar losbandige vriend Thomas, door tijdens een spel met verleider Stuwey te zoenen. De wraakkus heeft het gewenste effect gehad.

Toen Thomas dacht dat de camera’s verdwenen waren, vroeg hij tegen Daniëlle: “Kunnen we ook gewoon ergens neuken?”, tot groot verdriet van Yasmin. In de aflevering die sinds donderdag te zien is, spelen de dames een spelletje met de verleiders, waarbij Yasmin de opdracht krijgt: ‘Zoen een verleider op de mond’. Dit laat ze zich geen tweede keer vertellen, waarbij ze eerst nog even in de camera zegt: “Oké Thomas, deze vuurpijl is voor jou.”

De wraakkus heeft het gewenste effect gehad, zo kunnen we al zien in de preview van de aflevering van volgende week. Hierin is te zien dat Thomas de beelden op de tablet te zien krijgt, waarna Damian zegt: ”Ik zag Thomas echt in 20.000 stukjes opbreken.” Thomas, die zelfs begint zelfs te trillen, zal vermoedelijk snel weer wraak op Yasmin gaan nemen met Daniëlle…

Dit was de wraakkus van Yasmin: