Skip to main content

Kanye-West-BET-Awards-Live-Performance

Veel media berichten dat Kanye West in de nabije toekomst zal gaan stoppen met muziek, omdat hij zich volledig wil richten op mode en het ontwerpen van schoenen en kleding. Dat bericht komt van een “betrouwbare bron heel dicht bij Kanye” volgens website Page Six.

De bron meldt: “Na zijn komende project, waar hij aan werkt met Paul McCartney, laat hij de muziekindustrie voor wat het is. Hij gaat zich daarna meer focussen op mode en het ontwerpen van kleding en schoenen”.

kanye-west-louis-vuitton-5

Volgens de bron maakt Kanye veel meer geld met fashion dan met muziek. De Yeezy sneakers die hij voor Nike heeft ontworpen zijn collectors-items die duizenden dollars per paar waard zijn. Hij was echter ontevreden over wat hij bij Nike verdiende en stapte over naar Adidas, waarmee hij binnenkort de Yeezi 3 zal lanceren.

“Hij heeft al een bonus van vijftien miljoen dollar gekregen van Adidas. De lancering van zijn collectie is helaas al vier keer uitgesteld, omdat Kanye er nog niet genoeg tijd voor heeft gehad.”, aldus de insider.

We kunnen alleen maar hopen dat dit een opgeblazen verhaal is.

 

BEKIJK OOK: Is dit de nieuwe Yeezi 3 van Kanye West X Adidas?

 

Leave a Reply