Yasmine doet verhaal na heftige mishandeling: “Hij me bleef schoppen en slaan”

Yasmine mishandeling

Yasmine deelde dinsdagochtend heftige foto’s nadat ze afgelopen weekend in haar eigen appartement het slachtoffer was geworden van een zware mishandeling, na een huisfeestje. Nu doet ze haar verhaal op Instagram.

Nadat ze een afterparty had gehouden in haar flat, verzocht ze mensen om naar huis te gaan. Een man wilde echter niet vertrekken. Yasmine schrijft: “De persoon wilde blijven slapen. Hij sliep al, op de bank, dus ik maakte hem wakker om te vertellen dat hij weg moest. Hij deed alsof hij verdwaasd was, ging mijn slaapkamer in en deed de deur op slot. Ik werd bang omdat hij nog steeds bij mij binnen was, en bleef vertellen dat hij weg moest. Toen deed hij de deur open en kwam hij weer de woonkamer in. Ik begon te schreeuwen. Toen werd hij gek en sloeg hij me meerdere keren in mijn gezicht. Ik voelde gelijk dat mijn neus gebroken was en niets kon doen om mezelf te beschermen. Hij bleef maar slaan en ik viel op de grond.”

The Moroccan Princess vervolgt: “Het bloed stroomde van mijn gezicht en ik kroop door mijn appartement, terwijl hij me bleef schoppen en slaan. Hij zei dat het mijn eigen fout was, omdat ik wilde dat hij wegging. Ik heb daarna twee dagen in het ziekenhuis gelegen, had een hersenschudding en mijn oog is ‘kapot’. Ik voel me heel slecht, maar toch ook opgelucht want dit had nog veel erger kunnen eindigen. Ik neem een kleine pauze van mijn sociale media om me op mijn mentale gezondheid te richten, en hoop dat iedereen dat kan accepteren. Karma zal hem terugpakken, en ik neem verdere stappen voor gerechtigheid. Ik wil dat alle vrouwen samen sterk staan.”

check de post van Yasmine over de mishandeling hier:

View this post on Instagram

Ok so first of all I wanted to keep this a secret and don’t post it at all. But I feel like I need to use my platform to spread awareness about abusement. It all started as a little stupid after party at my place. At the end of the party I wanted everyone to go home but there was one person that didn’t wanted to go home because he wanted to sleep at my place. He was sleeping on the couch so I woke him up and told him that he needed to leave. He acted confused and instead of going home he went straight to my bedroom and locked the door. I was getting scared because he was still at my place so I kept telling him that he needed to leave. He openend the door and went to my living room again, I started to yell at him that I really wanted him to leave. Then he lost his shit and punched me in the face multiple times, I immediately felt that my nose was broken and couldn’t do anything to protect myself. He kept punching me als I fell on the ground, as I was laying on the ground he kept hitting and kicking me all over my body. I was so scared when all the blood was dripping of my face and at that point I crawled to my apartment hall where I asked my neighbours to call the police. The guy came and sat there with me in the hallway and told me it was my own fault because I wanted him to leave. I was in the hospital for 2 days, my nose is broken, I have a concussion and my eye is fucked. I feel like shit but still so lucky because this could end up much worse. I’m taking a little break from social media to take time for myself and my mental health and I hope that everyone respects my rest. Karma will get him and I’ll take further steps for justice. And I want to tell all my girls that we need to stand together and be strong. Love you guys. 🤍 PLEASE KEEP SPREADING AWARENESS ABOUT THIS BECAUSE I DON’T WANT OTHER WOMAN TO GO THROUGH THE SAME THING.

A post shared by Yasmine Cécilia (@yasminepierards) on

Bron & beeld: Love & Reality