Skip to main content

Goed nieuws voor de fans van You! Nadat het na afloop van seizoen 2 erg stil werd rond de hitserie van Netflix, is nu bekend gemaakt dat de opnames binnenkort van start zullen gaan en You seizoen 3 onderweg is!

‘Creepiest show ever’ van Netflix

You verscheen zo’n twee jaar geleden uit het niets ineens op Netflix, maar werd al snel ontdekt door het grote publiek. De serie gaat over de stalker Joe, die wel heel ver gaat in het tonen van zijn liefde aan zijn ‘slachtoffers’. De serie stond dan ook al snel bekend als de ‘creepiest show ever’ op Netflix.

You seizoen 3

Een ingewijde van Netflix laat weten dat de productie zeer binnenkort van start zal gaan. Wat dit betekent voor de releasedatum is niet exact bekend, maar afgaande op hoe lang de productie van een serie gemiddeld duurt, is de verwachting dat You seizoen 3 begin 2021 te zien zal zijn.

Buurvrouw

creepiest show ever You seizoen 3

Seizoen 2 eindigde met een flinke cliffhanger, toen we in de laatste scene zagen hoe Joe zijn nieuwe buurvrouw ontdekt. Onder fans gaat het gerucht rond dat het zou gaan om de moeder van Joe. Hier gaan we in het nieuwe seizoen ongetwijfeld achter komen.

Heb je de eerste seizoenen van You nog niet gezien? Check hier alvast de trailers:

Bron & beeld: New York Post, LADBible

Leave a Reply