Zach en Simone van Temptation Island bij ernstig auto-ongeluk betrokken

Zach en Simone van Temptation Island ongeluk

Zach en Simone van Temptation Island zijn betrokken geweest bij een ernstig auto-ongeluk, zo meldt RTL Boulevard. Het ongeluk zou in februari al hebben plaatsgevonden, ná de opnames van het verleidingsprogramma.

Zach en Simone waren nog maar net teruggekeert van een romantische vakantie in Dubai, toen ze naar Thailand vlogen voor de opnames van Temptation Island, als vervangers van de naar huis gestuurde Gianni en Melissa. Vervolgens had ‘Fuckboy-Zach maar heel even nodig om met verleidster Romee het bed in te duiken. Het lijkt er dus op dat de relatie tussen de ‘CEO van Fuckboy Airlines’ de test niet overleefd heeft, maar na het programma zijn de twee dus toch nog samen op pad geweest.

Rijstijl van Zach

In een aflevering van temptation Gossip vertelt Romee over het ongeluk. “Bijna dood is een beetje overdreven, maar ik heb foto’s gezien en dat zag er wel echt fucked up uit.” Wat er precies is gebeurd weet ze niet, maar ze vermoedt dat het iets te maken heeft gehad met de rijstijl van Zach. “Als je gewoon normaal kan autorijden, dan slaat je auto niet een paar keer over de kop toch?”

Na het ongeluk werden Zach en Simone naar het ziekenhuis afgevoerd, maar gelukkig hielden ze er geen ernstige verwondingen aan over en kwamen ze met de schrik vrij.

Klik hier voor de beelden van het ongeluk van Zach en Simone.

Verleidster Romee was te gast bij Youtuber Dephlin Jacobs en vertelde uitgebreid over Temptation Island en haar avonturen met Zach.

Check de video met verleidster Romee hier:

Bron & beeld: RTL Boulevard

Tegenwoordig is Zach ook rapper en hij bracht onlangs zijn eerste track ‘Jaloers’ uit: