Skip to main content

Het huidige seizoen van Temptation Island loopt inmiddels alweer op z’n einde, wat betekent dat het tijd is voor de hereniging van de koppels tijdens het laatste kampvuur. De confrontatie waar de meesten vooral naar uitkeken was natuurlijk die tussen Zach en Simone.

Zach haalt uit naar Simone

Zach deed zijn reputatie van ‘fuckboy’ eer aan door vrijwel direct na zijn komst in de villa zelf achter de verleidsters aan te gaan en binnen no-time lag hij dan ook in bed met Romee. En het zou niet bij één keer blijven. Hij had dan ook aardig uit te leggen aan zijn vriendin en in de aflevering die vandaag op Videoland verscheen was het dan zo ver.

Pas op, spoilers!

Mocht je denken dat Zach vol met berouw zou zitten en Simone om vergeving zou smeken, dan heb je het mis. Sterker nog, hij probeert de schuld vooral bij haar neer te leggen! “Ik heb genoeg gezien wat mij niet bevalt, begint de zelf uitgeroepen ‘CEO van Fuckboy Airlines’. “Ik denk dat wij de laatste maanden een hele goede relatie hebben gehad, maar er zit nog heel veel oud zeer. De beelden die ik heb gezien, daarop had je totaal geen respect. Je zette mij voor schut.” Simone slaat echter terug: “Ik heb niet voor niks slecht over je gesproken, want je bent toch een fuckboy.. Je mag trots zijn op jezelf.”

Het weerzien tussen Angela en Chris verloopt een stuk soepeler, wanneer ze elkaar direct in de armen springen. “Voor mij is dit een bevestiging dat ik hem helemaal kan vertrouwen en niet meer hoef te twijfelen aan onze relatie. Ik weet nu zeker dat we voor altijd samen blijven”, aldus Angela. “Wat is het heerlijk om te zien”, vindt Rick Brandsteder dan ook.

Bij Chris en Angela verliep het een stuk beter: zij bespringen elkaar gelijk bij de reünie. “Wat is het heerlijk om te zien”, glundert presentator Rick Brandsteder. “Voor mij is dit een bevestiging dat ik hem helemaal kan vertrouwen en niet meer hoef te twijfelen aan onze relatie. Ik weet nu zeker dat we voor altijd samen blijven”, zegt Angela.

Simone onthulde onlangs al hoe het gaat aflopen tussen haar en Zach:

Bron & beeld: Love & Reality, RTL Nieuws, Youtube

Ook na Temptation Island doet Zach nog altijd stof opwaaien:

Leave a Reply