Zangeres (18) onder vuur om peperduur Balenciaga shirt bij Beau: ‘Bizar!’

De Canadese zangeres Lauren Spencer-Smith droeg tijdens de talkshow Beau van Erven Dorens een Balenciaga shirt van wel duizend euro. Dit zorgde voor ergernis bij de kijkers.

Lauren Spencer-Smith

Lauren ging viraal op TikTok tijdens haar optreden in de talkshow van Beau van Erven Dorens. Wat er opvallend was aan haar optreden is het T-shirt die zij aantrok. Het gaat om een Balenciaga shirt en kijkers vinden het buitensporig voor een meisje van 18.

Duizend euro

Oud-SP-raadslid in Zaandam, Maikel Kat, heeft wat onderzoek verricht om erachter te komen dat het T-shirt wel 1.000 euro kost. Hij vraagt zich af wat voor wereldbeeld dat is. “Waarom staat zo’n jong meisje in een T-Shirt van 1.000 euro?! Wat voor wereldbeeld is dat. En iedereen vindt het normaal”, twittert hij.

Volgens kijker Tim lijkt de shirt wel op een afgerpijsde meuk. “Omdat niemand weet dat dit 1.000 euro kost. Ik zou denken dat je dit uit zo’n graaibak met afgeprijsde meuk bij de Zeeman kunt kopen.” Gerrit heeft het volgende over te zeggen: “Degenen die op dit soort veel te dure spullen kicken weten het wél, en daar doen ze het voor: indruk maken.”

Een andere kijker, Linda, vindt de ophef over de T-shirt belachelijk. “Misschien omdat ze er hard voor werkt, en omdat zij het mooi vindt. Pfff, waarom hou jij je daar mee bezig? Zoek een leven in plaats van opzoeken wat haar T-shirt kost.”

Bekijk hieronder de post:

Bron: Twitter, Mediacourant