‘Zo verdient Fabiola tonnen aan haar pikante OnlyFans-account’

OnlyFans-account van Fabiola

Je kan haar hot en talentvol of dom en ordinair noemen, Fabiola Volkers zal er allemaal lak aan hebben. Ze staat namelijk precies waar ze wil staan, en dat is in de spotlights. En dat levert haar een aardig zak geld op ook, zo leert een simpel rekensommetje..

De blonde realityster kondigde afgelopen week op haar ‘gewone’ Instagram-account met 589k volgers en haar 2e account fabiola_extreme met ruim 50k volgers haar OnlyFans.com account aan. Hierop gaat Fabiola Volkers nog een flinke stap verder dan we al van haar gewend zijn en kun je haar echt vanuit alle hoeken en gaten bekijken.

De content op OnlyFans beloofd zo pikant te zijn, dat Fabiola hoopt dat mensen (oftewel hitsige mannen) bereid zijn daar flink voor te betalen. Het OnlyFans-account zit namelijk achter een betaalmuur, waar je voor voor ‘slechts’ 25 dollar per maand, iets meer dan 21 euro, toegang krijgt. Mochten er dus 1000, oftewel slechts 2%, van haar 50.000 fabiola-extreme-volgers bereid zijn dit bedrag te betalen, zou dit haar al een dikke 21.000 euro per maand opleveren, zo berekende VKMag. Op jaarbasis rolt er zo meer dan 250.000 euro binnen! Toch niet gek bekeken van een domblondje…

Krijg hier een voorproefje van het OnlyFans-account van Fabiola Volkers:

fabiola OnlyFans
OnlyFans post from r/FabiolaVolkersFap
OnlyFans Post from r/FabiolaVolkersFap
🍑 from r/FabiolaVolkersFap
OnlyFans post from r/FabiolaVolkersFap
. from r/FabiolaVolkersFap

Bron & beeld: Instagram, Love & Reality