Skip to main content

Een update in de 2Pac moordzaak die al meer dan 27 jaar nog onopgelost is. Recent heeft de politie nieuwe onderzoeken uitgevoerd en heeft een verdachte. In een update laat de politie weten dat ze iemand gaan vervolgen.

2Pac moord verdachte

De politie van Las Vegas heeft namelijk voormalig Crip-gangster Duane ’Keefe D’ Davis op het oog. Hij gaat vervolgd worden voor betrokkenheid bij de moord op Tupac Shakur. Eerder dit jaar werd bekend dat er een huiszoeking heeft plaatsgevonden in een huis in Vegas in verband met de zaak.

Vervolging

Politie meent nu dat deze huiszoeking en alle onderzoeken genoeg bewijs opgeleverd hebben van Keefe D’s betrokkenheid. Voor het eerst in 27 jaar kan er dus iemand voor de rechter verschijnen voor deze zaak. Hoofdverdachte schutter Orlando Anderson overleed zelf in 1998, voordat hij voor de rechter kon verschijnen.

Anderson was zoals bekend de man die ruzie kreeg met Suge Knight en 2Pac in het MGM Grand Hotel. Hij is de volle neef van Keefe D, en na de vechtpartij besloot hij samen met zijn gang wraak te nemen. Het resultaat wat de voor 2Pac dodelijk afgelopen drive by in Vegas.

Keefe D onthulde steeds meer over zijn betrokkenheid bij deze drive-by, met o.a. een film over zijn leven als Crip. Of dit genoeg bewijs is om hem op te pakken moet de komende tijd blijken.

Bekijk hier de video’s voor alle info

Via Hiphop DX Telegraaf YT