Skip to main content

Maakte jij vroeger gigantische LEGO-kastelen én ben je een sneakerfan? Dan hebben we goed nieuws voor je! Adidas en LEGO hebben namelijk een supervette LEGO-sneaker ontworpen waar je helemaal blij van wordt. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de geniale schoenendoos…

Met de LEGO x Adidas ZX 8000 sneakers komt voor veel van ons een jongensdroom uit. Alles aan de Adidas-schoenen schreeuwt LEGO en het begint al bij het design. Zo heeft de schoen oldschool LEGO kleuren en bestaat de de veter-tag uit een bouwsteentje.

Geniale schoenendoos met verrassingen

Maar daar blijft het niet bij! De schoen mag dan supervet zijn, de bijgeleverde schoenendoos is nóg veel leuker! Hij is gemaakt van LEGO-steentjes en bevat een aantal verrassingen. Zo krijg je er een Sean Wotherspoon-poppetje bij – de ontwerper die betrokken is bij het design – en een LEGO-autootje.

Vanaf 25 september te koop

De speciale LEGO sneakers zijn vanaf 25 september te koop en gaan waarschijnlijk rond de 130 euro kostte. Kan je niet wachten om je eigen LEGO-doos uit te pakken, houdt dan de pagina van het Adidas A-ZX project goed in de gaten. Het zou namelijk zomaar kunnen dat de sneakers binnen no time zijn uitverkocht.

Bekijk de supervette LEGO sneakers op onderstaande foto’s:

https://www.instagram.com/p/CFDDyObpEYJ/?utm_source=ig_embed

Bron: Instagram, manners.nl

Lees ook:

Leave a Reply