Skip to main content

De vete tussen Alex Soze en Kosso blijkt nog niet over te zijn. De mannen daagden elkaar al via social uit om in de ring te staan. Nu lijkt Soze weer uit te halen naar de rapper.

Ruzie

De twee hebben al langere tijd bonje met elkaar. Hoe het begon? Alex Soze maakt rapper Kosso belachelijk. Via social media liet hij weten, dat hij is beroofd en dat er camera apparatuur van 25.000 euro is gestolen. Alex vond het nodig om te reageren.

“Ik sponsor je wel een tientje kerel”, liet hij weten. Kosso kon dit niet laten en haalt weer uit naar de spraakmakende influencer. “Ik koop je hele familie bro”, liet hij weten. Dit zorgde voor een ruzie tussen hen. De twee daagden uit elkaar uit om het op te lossen in de ring. Wanneer dit gaat gebeuren, is niet duidelijk.

Alex Soze

Haalt uit

Soze weet wel hoe hij iemand uit de tent moet lokken. Hij deelt een foto waarop, een jongen met het downsyndroom als bodybuilder is te zien. De influencer provoceert nog om uit te halen naar de rapper. “Kosso gaat dik deze dagen”, schrijft hij bij de foto. Kosso heeft nog niet gereageerd.

Bekijk hier de video

Bron: Kijk.nl