screenshot 1 8 2023 11 51 46

Alex Soze ernstig bedreigd door Ajax harde kern leden "Wilden mijn Rolex in ruil" (Video)

Algemeenjun 01 2023, 9:27
Alex Soze heeft een heftig verhaal verteld in een vlog. Hij zegt bedreigd te zijn door enkele leden van de harde kern van Ajax na een incident in een kroeg.

Alex Soze ernstig bedreigd

Soze is natuurlijk bekend van de vaak spraakmakende controversiële acties in zijn vlogs en kan wel wat hebben, maar dit gaat volgens hem te ver. Hij legt uit dat hij in Purmerend betrokken raakte bij een incident.

Ajax harde kern

Het is de plaats waar hij is geboren, zo vertelt Soze, en de huidige Groninger was er terug gekeerd tijdens Koningsdag voor een meet-and-greet. Het ging goed tot hij met zijn zoon in de kroeg zat. Daar liep het uit de hand na een ruzie. "Ajax-hooligans kwamen in de kroeg op me af en bedreigden me." De mannen zouden hem een straat verbod hebben gegeven en hij heeft zich er niet aan gehouden.

Rolex

In ruil voor het verbod moest hij een bedrag betalen of zijn Rolex inleveren. Dat pikte Alex niet en ging uiteindelijk op de vuist met iemand van de groep. Hij kreeg daarna veel doodsbedreigingen en ook zijn kinderen zijn hierop gepakt. Zo kreeg hij ook dingen naar zijn hoofd geslingerd als: “Ik n*uk je dochter”. Dat gaat volgens de vlogger dus te ver en hij heeft zijn zorgen geuit in de vlog.

Bekijk hier in de video zijn volledige verhaal:

Bron: Youtube, Roddelpraat