screenshot 15 8 2023 17 45 56

Andy van der Meijde haalt keihard uit naar Van Hooijdonk "Grootste *** in voetballerij" (Video)

Algemeenjun 15 2023, 15:33
Andy van der Meijde heeft tot twee keer toe uitgehaald naar Pierre van Hooijdonk. Dit naar aanleiding van zijn ruzie met Rafael van der Vaart en uitspraken bij Studio Voetbal over Ajax trainer Maurice Steijn. Het is duidelijk dat de twee ex-voetballers nooit vrienden zullen worden.

Van der Meijde VS Van Hooijdonk

Andy gaat los voor de camera van de Telegraaf. "Pierre is een beetje een gladde. Hij is de grootste l*l binnen de voetbalwereld. Dat kun je zo wel stellen ja. Een egoïstisch mannetje is het. Hij gunt niemand iets en hij is alleen maar voor zichzelf bezig."
Eerder haalde Van der Meijde al In de uitzending van Veronica Offside uit. Hij vond Van Hooijdonk onder andere 'een slang en een rat.' Ook collega Wim Kieft heeft gereageerd, maar is mild over zijn ervaringen met de ex-spits: "Ik ken hem niet anders als een hele goede voetballer waar ik het altijd goed mee heb kunnen vinden."

Maurice Steijn

Van Hooijdonk zei zondagavond dat Maurice Steijn in zijn tijd bij NAC betrokken was bij zogenaamde 'duistere deals met zaakwaarnemers.' Steijn wil een rectificatie op dit verhaal en is bereid aangifte te doen tegen Pierre.

Bekijk hier de video's

Via Telegraaf, Veronica YT
"}])