thijs

Anna Nooshin officieel samen met Thijs Boermans?! Zetten matching tattoos!

Algemeenmei 08 2023, 9:02
Anna Nooshin en Thijs Boerman zouden al enige tijd met elkaar daten. De geruchten gaan al langere tijd rond, maar de twee hielden hun lippen stijf. Is het dan nu toch officieel? Ze zouden nu matching tattoos hebben.

Geruchten

De twee zijn vaker samen gezien. Volgens Coldeweijer zouden de eerder al zoenend zijn gespot. Kort daarna zouden ze ook al samen op vakantie zijn geweest. Ze hebben nog niet bevestigd, dat er sprakeis van een relatie maar hebben het wel gezellig met elkaar.
anna noosh

Matching tattoos

Tijdens een vragenvuurtje bij Yvonne Coldeweijer, waren volgers benieuwd hoe het zit met Anna Nooshin en Thijs Boermans. "Goed volgens mij hebben ze nu matching tattoos", laat Yvonne weten. Ze deelt een screenshot van beiden waarop is te zien dat ze, een tattoo hebben op hun hand.

Geheim houden

De twee willen niet delen of ze samen zijn maar delen wel af en toe hintjes uit. Thijs Boermans wilt het er ook niet over hebben, want dat vind het toch gewoon privé.
"Er verschijnt zoveel in de media via kanalen die hun bronnen niet dubbel checken. Een grote groep mensen neemt dit gewoon voor waarheid aan en dat kan schadelijk zijn. Ik wil niet dat iets wat ik zeg over mijn privéleven iets wat ik potentieel met iemand heb kan beïnvloeden of zelfs kan breken. En daarnaast vind ik dat er ook wel een stukje van mijn leven alleen van mij mag zijn", laat hij weten in een interview.

Bekijk hier de video

image 1
Bron: Instagram
"}])