bas muijs

Bas Muijs pikante update "Ex was ontevreden over zijn prestaties in bed"

Algemeenjun 27 2023, 18:19
Een pikante update over Bas Muijs. De acteur die veel in het nieuws is in verband met een bizarre zaak waarbij een ex en haar boze vriend betrokken zijn. De nieuwste update is dat het Openbaar Ministerie overweegt om de vrouw uit Arnhem te vervolgen. Ook zijn er pikante details opgedoken.

Bas Muijs ex

"Volgens bronnen zou deze vrouw namelijk wrok hebben gekoesterd tegen de acteur vanwege vermeend teleurstellende seksuele ervaringen die ze ooit met hem had." aldus reality fbi.
Het verhaal is dat Bas naar Arnhem gelokt werd, hij dacht een stervende fan te bezoeken. Dit bleek echter een vooropgezet plan in de Arnhemse wijk Alteveer door de vriend van zijn ex, Harry W. Bas werd gegijzeld, mishandeld en bedreigd.

Ontvoering

Harry W. zou tussen de 35.000 en 50.000 euro hebben geeist, dreigend met een spijkerpistool schoot hij herhaaldelijk rakelings langs het gezicht en de voeten van de acteur. De man zou Bas filmen terwijI hij onder dwang een valse bekentenis zou afleggen over een vermeende verkrachting van de ex-vriendin. Deze opname zou dan op het internet worden verspreid. Justitie beweert dat Harry W. herhaaldelijk heeft geschreeuwd: "Als je aan ontsnappen denkt, maak ik je kapot." aldus het juicekanaal.

Prestaties in bed

De aanleiding voor de afpersing zou dus volgens de nieuwste berichtgeving e en verleden van enkele keren seksueel contact, vermoedelijk met wederzijdse instemming . Volgens de bronnen handelde de vrouw uit wrok, mogelijk vanwege haar ontevredenheid over de kwaliteit van deze seksuele ontmoetingen.
Inmiddels reageren veel BN'ers met een GTST verleden en steunen Bas. Erik de Vogel noemt het „verschrikkelijk”. „Als iemand dat overkomt, wie het ook is, en in dit geval Bas. Je staat aan de zijlijn, je kunt er niks aan doen behalve hem steunen. Babette van Veen meent „Ik heb hem nog een berichtje gestuurd. Wat kun je zeggen. Vreselijk.” Ferri Somogyi: „Hij is een heel sterke jongen.”

Bekijk hier de video en alle info

reality fbi 3201219125593619988 e1695844773878 758x1024
Via Telegraaf, INstagram, SBS