screenshot 11 8 2023 12 37 30

Besties Michella Kox en Louisa uit elkaar?! "Ze heeft mij echt gekwetst"

Algemeenjun 13 2023, 10:57
Besties Michella Kox en Louisa hebben afstand van elkaar genomen. Gister liet Juicechannel al weten dat het niet helemaal lekker zat tussen de twee. Het viel volgers van de dames op dat ze elkaar nog maar weinig taggen of posten in hun story's. Dat deden ze eerst aan de lopende band, dus dan valt zoiets aardig snel op.

Vragenrondje besties

Juicechannel deed een vragenrondje gister en toen stelde een van hun volgers dus de vraag hoe het zit. De juicepagina was vervolgens zo vrij om beide vrouwen om een reactie te vragen. Zowel Michella als Louisa wilde er niets over kwijt. Michella zei daarbij dat ze het maar aan Louisa moesten vragen. Louisa reageerde alleen met een poppetje waarvan de mond dichtgeritst is.
Nu deelt Michella zojuist twee berichten op haar story over de situatie tussen de besties.
"Mijn dm staat vol met Louisa en wat er aan de hand is mensen denken dat het om de muziek gaat
Ik wil er echt weinig over kwijt . Maar kan jullie vertellen dat het niet om de muziek gaat . Louisa heeft mij gekwetst met iets wat ik graag privé wil houden. En na die actie heb ik besloten om afstand te nemen we hebben geen ruzie maar het is beter om onze eigen weg te gaan . Ik zal nooit iemand kwetsen waarvan ik hou en dat doe ik van Louisa. En daar slaat zij dus de plank mis. Dus het is privé ding en heeft niks met zingen maken."

Geen sjieke besties

En daarna dit over de besties:
"En gister werd ik door juicechannel benaderd over de vraag wat er aan de hand was. Ik antwoorden daarop dat ze bij Louisa moesten zijn. Ik vind niet dat het aan mij was om er wat over to zeggen. Maar aangezien Louisa nu net doet dat wij iets hebben om een broodje kroket en mensen het zelf gaan invullen. Zeg ik er wel Wat over. Het was sjieker geweest als zei dat had gedaan . Maar dat laat nogmaals zien dat ik de juiste keuze heb gemaakt. Ik heb Louisa nog nooit gekwetst. Maar ik vind dat ik dit wel moet plaatsen."

Bekijk hier de beelden:

screenshot 11 8 2023 12 35 51
screenshot 11 8 2023 13 00 27
Bron: Instagram