bewoners 1

Bewoners Geldrop gaan volledig tekeer na nieuwe AZC! "Weg met dat k*t volk"

Algemeenjun 14 2023, 11:01
De bewoners van Geldorp gaan volledig tekeer, als ze te horen krijgen dat er een asielzoekerscentrum komt. Ze zijn verhaal gaan halen bij de burgemeester en dat ging er niet bepaald rustig aan toe.

Nieuwe AZC

De discussie en heftige reacties rondom het opvangen van vluchtelingen worden steeds heftiger in Nederland. Dit keer is er onrust in Geldrop. Bewoners zijn volledig tekeer gegaan tegen de burgemeester. Een bejaardentehuis wordt omgebouwd tot asielzoekerscentrum en daar willen de inwoners van Geldrop niets van weten.
screenshot 2023 07 14 at 125547

Protest

De inwoners besloten om te protesten bij het bejaardentehuis om de bouw van het AZC tegen te gaan. Wat een vreedzame informatie avond moest worden, werd al snel grimmig. Door het aantal mensen die voor de deur stond, werden de deuren gesloten. De politie werd erbij gehaald vanwege mogelijke escalatie. De burgemeester besloot uiteindelijk de bewoners te woord te staan.
De menigte mocht er uiteindelijk in en ze gaan volledig los op de burgemeester. “Ik hoop dat jij de verantwoording neemt want als er iets gebeurd komen wij bij jou die verantwoording halen. Als er hier een kind v*rkr*cht wordt of wat oude mensen, dan komen we bij jou verantwoording halen”, schreeuwt een buurtbewoner. Zo werden er ook discriminerende en racistische termen gebruikt. Een vrouw noemde het een, k*t volk.

Bekijk hier de video

Bron: Powned, Kijk.nl