ontwerp zonder titel 6 26

Bridget Maasland en Luuk Ikink krijgen ruzie terwijl camera nog draait "Je had 1 taak!" (Video)

Algemeensep 15 2023, 11:29
RTL Boulevard is dagelijks te zien en is nog steeds een groot succes. Voordat het RTL-nieuws begint vertellen de presentatoren wat er in het programma te zien is, maar dat liep dit keer anders dan verwacht. De camera's draaiden nog en er was een ruzie te zien tussen Bridget Maasland en Luuk Ikink.

Bridget en Luuk waren zich niet bewust van de draaiende camera’s

Voor de televisiekijkers was dit een onbedoeld stukje achter de schermen en waarschijnlijk ook interessant om te zien als ze niet weten dat de camera's nog draaien. Op TikTok zorgde de video voor verbaasde reacties: "Net een schooljuf vreselijk" en een andere reactie: "pfff die Maasland is echt een...." en het is mensen eerder opgevallen dat er onenigheid is tussen de twee: "Paar keer eerder al gemerkt met hun 2 rare opmerkinkjes naar elkaar". Andere kijkers zeggen dat dit heeft te maken met het Sinterklaasjournaal en niks te maken heeft met onenigheid tussen de twee: "Ging gewoon over het sinterklaasjournaal" en een ander kijker schrijft: "Was gewoon leuk bedoeld dat het een taak was dat Sinterklaas het grote boek uit Spanje meegenomen zou hebben, omdat die nu kwijt is".

RTL Boulevard

Onlangs vertelde Johan Derksen, vaste tafelheer bij Vandaag Inside, vertelt dat niet alleen bij De Wereld Draait Door de werksfeer onveilig was. Volgens hem stonden bij RTL Boulevard de meiden ook te huilen op de gang. Na alle ophef over Matthijs van Nieuwkerk doet hij een boekje open over wat er achter de schermen gebeurt. Hij zegt niet verbaasd te zijn over de onthullingen over DWDD. Hij zei dat hij al vaker in zijn leven verhalen hoorde over “verziekte werkculturen op tv-redacties”. Hij vertelde dat zijn dochter vertelde over haar stagetijd bij RTL Boulevard. Dat hij hoorde van haar dat ook daar op de redactie het niet altijd gezellig was. “Ik kijk er niet van op. Jaren geleden liep mijn oudste dochter stage bij Boulevard.”
Zijn dochter kwam volgens Johan thuis met heel rare verhalen. Zo vertelde ze wat voor een “gekkenhuis” het er was. “Op de gang stonden steeds meiden te huilen die helemaal verrot gescholden waren omdat de reportage niet goed was. Ze stonden dan echt hysterisch te janken.”

Softies

Een van de vaste presentatoren en van RTL Boulevard zit bij Johan aan tafel als hij deze uitspraken doet. “Herken je dit John (van den Heuvel)?” vraagt Wilfred Genee aan hem. “Nee”, antwoord hij. Hij sluit zich aan bij Johan die vond dat de werknemers die aan de bel trokken bij DWDD “softies” zijn. “Dat is eigenlijk ook wel weer wat jij (Johan) zegt… Er is op een gegeven moment daar (RTL Boulevard) een cultuurtje wel geweest, denk ik van: Als je een beetje te hard wordt aangepakt, zijn ze meteen in tranen. Je moet ook af en toe wel even een beetje ballen hebben.”

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, TikTok