screenshot 19 09 2023 15 07 41

Cristiano Ronaldo knalt bal keihard op gezicht cameraman! Man laat gezicht zien (foto)

Algemeenjun 19 2023, 15:46
Cristiano Ronaldo scoorde zaterdagavond in de 1-3 overwinning van zijn ploeg Al-Nasst tegen Al-Raed. Tijdens deze voetbalwedstrijd ging een vrije trap van Ronaldo compleet viraal. De video ging de hele wereld over. Cristiano Ronaldo, beter bekend als 'CR7' knalde de bal met een extreme vaart tegen een cameraman.

Ronaldo vrije trap

Ronaldo is een superster en dat ontkent niemand. Volgens velen kan geen andere speler hem evenaren als het om vrije trappen gaat. Als je een trouwe voetbalkijker bent dan staat zijn vrije trap op het WK 2018 in Rusland nog scherp op je netvlies. Zijn vrije trappen maken altijd veel indruk, maar het loopt niet altijd goed af zoals zaterdagavond het geval was.

Cameraman bult

Het is niet bekend hoe het nu precies met de cameraman gaat, hij werd hard geraakt, maar de schade zou meevallen. Vlak na de trap was hij even de kluts kwijt zoals te zien in de video hieronder. Na de wedstrijd is er een foto gemaakt en de plek op zijn voorhoofd is niet te missen. Het is in ieder geval een flinke bult en een wedstrijd die niet snel zal worden vergeten. De cameraman zal nog een tijd worden herinnerd aan het incident.

Bekijk hier de beelden en gezicht:

unnamed
Bron: Ad, Showmag & Youtube