screenshot 3 7 2023 10 10 24 1

'Eet Monica Geuze van twee walletjes'?! "Zo verwarrend!" (foto's)

Algemeenmei 11 2023, 8:13
Monica Geuze is al een tijd single en lijkt het er lekker van te nemen. Het leek duidelijk dat er een romance opbloeide tussen Rijk Hofman en haar. Beide vertelden in hun podcasts dat ze aan het "daten" waren met iemand. Ook zagen we ze al meerdere keren hand in hand of zoenend op openbare plekken. Je zou denken dat dat voldoende bewijs is dat er iets tussen hun speelt.

Monica Geuze Stefan de Vries

Toch lijkt ze nog niet helemaal overtuigd van Rijk als haar nieuwe liefde. Kort geleden maakte YouTube Stefan de Vries een video waarin hij 24 uur lang de vriend van Monica Geuze mocht zijn. Ookal was de video natuurlijk in scene gezet, de chemie tussen hun leek voelbaar. Ze hadden het erg gezellig met elkaar. Sindsdien wordt Mo ook met Stefan gespot terwijl ze bijvoorbeeld knuffelend op een kleedje zitten.

Op pad

Yvonne Coldeweijer houdt het ondertussen nog maar lastig bij. Vanochtend deelt ze op haar populaire Instagram story's eerste een foto van Mo en Stefan. De tekst "Monica was toch weer op pad met Stefan! Bloeit hier iets op? Is Rijk gedumpt? We need to know", schrijft ze erboven. Op de foto zien we Mo op de schouders van Stefan zitten.

Monica Geuze met Rijk Hofman

Op een volgende story post ze een kort clipje van Monica met Rijk. "Wel op Chin Chin (festival) met Rijk", staat hierboven. De foto daarna is er een van Mo en Rijk die hand in hand lopen. "Aww cute hand in hand. Met Robbert (Rodenburg) third wheeling". Vervolgens corrigeert ze zichzelf met weer een kort clipje van Mo en Rijk, terwijl ze hand in hand op het podium staan. "Was niet op Chin. Spion is ontslagen. Rijk was ook op Wish (waar ze ook met Stefan was gespot). Meid heeft een gezellige dag gehad denk ik", aldus Yvonne.

Verwarrend

Als laatste deelt ze een reactie van een volger die bevestigt dat ze ook op Chin Chin festival waren. "Spion is weer aangenomen", schrijft ze boven de reactie van de volger. "En ik ga eerst maar es ff koffie drinken denk ik." Op de volger reageert ze met "Whaha zo verwarrend". We snappen je Yv, wij houden het ook niet meer bij...

Bekijk hier de foto's:

screenshot 3 7 2023 09 47 33
screenshot 3 7 2023 09 47 47
screenshot 3 7 2023 09 47 59
screenshot 3 7 2023 09 48 08
screenshot 3 7 2023 09 48 19
screenshot 3 7 2023 09 48 47
Bron: Instagram