rijk

EOTB-ster bedreigt Rijk Hofman op straat "Hij wilde mijn huis in de fik steken" (Beeld)

Algemeenmei 07 2023, 10:55
Rijk Hofman zou zijn bedreigd door een EOTB deelnemer. Hij doet zijn kant van het verhaal in zijn podcast Broers. Om wie het gaat heeft hij niet bekendgemaakt, maar een juice kanaal heeft een vermoeden.

Bedreigd

Rijk Hofman zou met een aantal vriendinnen op een terras op het Leidseplein zitten. Hij werd door de deelnemer geroepen en dacht dat het om een fan zou gaan. Een vriendin zou hem hebben gewaarschuwd om niet mee te gaan. Eenmaal meegelopen met de man en toen bleek het goed mis te zijn. Juicekanaal Realityfbi deelt de audio van de podcast. "Hij heeft me elke bedreiging, die er bestaat bedreigd", laat hij weten.
De deelnemer zou hem hebben gespaard omdat hij met een aantal meiden zat. Hij zou geen stennis willen schoppen waar zij bij zaten.
screenshot 2023 06 07 at 124402 1024x826

Podcast

Rijk zou niet weten waarom hij zo boos op hem was en zat zijn hersenen te kraken waarover het zou kunnen gaan. Uiteindelijk kwam de aap uit de mouw want het zou zijn dat Rijk een opmerking heeft gemaakt over een uitspraak, die de EOTB deelnemer heeft gedaan in een andere podcast. Het zou niet direct over hemzelf zijn gegaan. Hij zou het over vrouwen en hen bedpartners hebben gehad.
Juicekanaal Realityfbi heeft het vermoeden om wie het gaat. Ze zijn een onderzoek gestart en hebben het interview gevonden. "Op basis van de omschrijvingen moet het bijna wel om @thekingjordan gaan die @rijkhofman heeft bedreigd", schrijft het kanaal.

Monica Geuze

Tegenwoordig is Hofman veelvoudig in de media. Hij zou het namelijk heel gezellig hebben met Monica Geuze. Ze zijn vaker zoenend gespot. De twee plakken er geen titel aan maar genieten van elkaars gezelschap. In een interview liet ze weten dat ze gewoon met de 'flow' meegaat.

Bekijk hier de video

screenshot 2023 06 07 at 124153 608x1024
Bron: Instagram