screenshot 27 6 2023 19 51 24

Fan gooit as van overleden moeder op het podium naar Pink "Is this your mom?!" (video)

Algemeenapr 15 2023, 17:54
Zangeres Pink gaf een optreden als headliner op het British Summer Time festival in Londen. Terwijl ze het liedje "Just Like a Pill" zong, gooide een fan een zak met as op het podium. De zangeres pakte het in verbazing op en vroeg "Is this your mom?!".

Pink krijgt een zak as

Nadat de fan schijnbaar bevestigde dat het inderdaad het as van hun overleden moeder was, legt ze het weer neer. "I don't know how I feel about this", zegt ze, waarna ze geschrokken verder zingt. Dit is niet de eerste keer dat fans rare dingen naar het podium gooien tijdens een optreden.

Fans Pink

Pink staat op zich bekend om haar liefde voor haar fans en maakt vaak tijd en aandacht vrij voor ze. Toch ging deze actie de zangeres net een paar stappen te ver. Wat er uiteindelijk met het as gebeurd is, is onduidelijk.

Lady Gaga

Het internet had zoals gewoonlijk weer van alles te zeggen over het incident. "Waarom zou je je moeder daarheen gooien alsof ze een zak met ijs is?!", reageert iemand. Een ander zegt: "Van onderbroekjes gooien naar as gooien. Jij en je moeder moeten allebei weg." Een van de grappigste reacties was misschien: "Lady Gaga had het opgesnoven."

Bekijk hier de video:

Bron: YouTube