freek

Freek Vonk shockeert volgers met bizarre video! "Op eigen risico bekijken"

Algemeenapr 28 2023, 7:28
Freek Vonk weet zijn volgers weer eens te shockeren. Dit keer met een bizarre video. Er zouden larven in zijn benen leven. Die zou hij hebben meegenomen na een reis in Costa Rica. De presentator geeft een update met een griezelige video.

Larven

Freek Vonk waarschuwt zijn volgers wel dat je de beelden op eigen risico moet bekijken. "Ik zit nu op 55 dagen na de ‘’bevruchting’, en laat ik het met goede nieuws beginnen: alle drie de baby’s gaan nog steeds ontzettend goed", begint hij zijn Instagram post. De presentator is ook niet van plan om de beestjes te verwijderen. "Ik wil eventjes aankijken hoe ze zich ontwikkelen en hoe hard ze groeien.", laat Freek Vonk weten.
Eerder leek hij gefascineerd maar raakte hij ook even in paniek uit. "Gisteravond brak er na het duiken wel even een kleine lichte paniek uit hier. Twee van de drie larven staken namelijk behoorlijk uit mijn been, wat een teken kan zijn dat ze 'geboren' gaan worden!!
screenshot 10 11 2022 15 43 05 1024x557

Reacties

De meningen verschillen heel erg. Ondanks dat het super griezelig is, vinden mensen het ook fascinerend. "Ik ben gefascineerd! En ook een beetje geshockeerd", schrijft een volger. "Ik vind het echt heel vies en heel fascinerend tegelijkertijd", laat een andere volger weten.

Bekijk hier de video

Bron: Instagram
"}])