jade foto pikantontwerp zonder titel 1

Jada Borsato maakt iedereen gek met gewaagde beelden vanuit slaapkamer

Algemeenmei 27 2023, 12:39
De dochter van Marco Borsato plaatst een foto op haar Instagram. Ze schrijft in de caption "Dankzij het team een geweldige shoot gehad". Ze schrijft niet waarvoor de shoot voor bedoeld is. Op de foto is te zien dat de shoot is geïnspireerd door Victoria Secret. Het zal een goede afleiding voor haar zijn geweest aangezien haar vader wordt vervolgd voor een zedendelict een met een minderjarige.

Jada Borsato

Jada is er van overtuigd dat haar vader onschuldig is: “Ik weet precies hoe het allemaal zit. Ik kan er helaas niet al te veel over vertellen, maar ik maak me geen zorgen, want de waarheid wint altijd,” vertelde ze aan Weekend.
Eerder vertelde Jada dat ze minder als dochter van gezien wil worden: , ,Ik wil dat mensen mij zien als persoon en niet alleen maar als de ‘dochter van. Papa heeft natuurlijk een geweldige carrière… gehad, vooral. Maar de kans dat ik ook zo’n bizarre carrière krijg, is natuurlijk heel klein.”

Geen makkelijke tijd

Het zal voor haar een moeilijke tijd zijn. Jada laat zich in ieder geval niet wegjagen want ze zoekt wel de publiciteit op. Jada reageerde eerder op de affaires van haar vader.
" Ik heb bij andere mensen om me heen gezien, bijvoorbeeld bij mij ouders, wat vreemdgaan kan doen. En wat het kapot kan maken. Als je dat accepteert, hoeveel je jezelf daarmee kan beschadigen. Als je dan gewoon doorgaat met je relatie. ..” Jada heeft dus in ieder geval enorm veel lessen uit de acties van haar vader gehaald.

Bekijk hier de beelden