ontwerp zonder titel 6 21

'John de Mol grijpt in: "Dumpt Peter Gillis over twee weken!"' (Beeld)

Algemeenaug 30 2023, 14:43
Jan Dijkgraaf, bekend als de biograaf van de Meilandjes, voorspelt dat Peter Gillis over ongeveer twee weken van televisie zal worden gehaald door John de Mol. "Vanwege dat boek. Wedden?"

Peter probeert Nicol het zwijgen op te leggen

Hij is erg verontwaardigd over het feit dat zijn ex-vriendin Nicol Kremers na hun breuk zo openhartig is geworden. De realityster, die wordt beschuldigd van mishandeling, probeert haar het zwijgen op te leggen door een kort geding tegen haar aan te spannen. Dit is om te voorkomen dat ze haar aangekondigde boek publiceert.

Einde van Peter zijn televisiecarrière?

Volgens Peter is het essentieel dat hij eerst kan nagaan of het boek mogelijk onthullingen bevat die hij liever niet publiek maakt. Jan Dijkgraaf, de biograaf van de Meilandjes, begrijpt dit. Hij voorspelt zelfs dat dit boek het einde van zijn televisiecarrière zou kunnen betekenen. "Wedden dat Talpa 'Massa is Kassa' half november van de buis haalt vanwege dat boek?", schrijft hij op X.

Evert Santegoeds is optimistischer

Evert Santegoeds, die onverwacht zijn mediavriend werd in de lente, is nu optimistischer. In de podcast Strikt Privé wijst hij erop dat de promo voor het nieuwe seizoen, dat morgen begint, een grap over belastingfraude bevat. Volgens Evert suggereert dit dat de realityserie een realistischer beeld van hem zal schetsen. "Dus mensen die beweren: 'Het is geen realityserie omdat het niet realistisch is, het is niet de waarheid en alles ziet er prachtig uit terwijl er alleen maar ellende is', die zullen nu ongelijk krijgen, want het lijkt erop dat dit wel ter sprake zal komen."

Bekijk hier de beelden