screenshot 8 6 2023 21 13 04

'Maan krijgt ruzie met vriend Karel op festival?!' "Hij schreeuwde tegen haar..."

Algemeenmrt 08 2023, 15:48
Maan is al een tijdje lang happy in love met haar vriend Karel van Goldband. Maar nu duiken er geruchten op dat de twee ruzie zouden hebben gekregen op een festival.
Het zou gebeurd zijn op Hemelvaartsdag tijdens een festival in Friesland. Ze werden samen gezien, een omstander meldt echter dat het er niet gezellig aan toe ging.

Maan krijgt ruzie met Karel?

De omstander is een spion van Yvonne Coldeweijer, deze spion zag Maan en Karel. Yvonne: ,,Een backstage spion bij Oerrock (festival in Friesland tijdens Hemelvaart) heeft Karel en Maan ruzie zien maken"
Karel zou vervolgens woest zijn geworden ,,Hij was aan het schreeuwen tegen Maan. Maar waar het precies over ging kon de spion niet verstaan.” Maan zei onlangs dat ze van plan was om naar het buitenland te vertrekken zonder Karel. ,,Ik wil heel graag Italiaans leren, dus ik dacht misschien in Italië een cursus volgen.” En ook naar Japan. ,,Heel even ‘uitzonen’, even kijken: wat is er allemaal gebeurd de afgelopen jaren, even loskoppelen. Ik denk dat dat wel heel fijn is.”

Bekijk hieronder meer info en beelden:

lifeofyvonne 3120455328499622771 576x1024
Via IG Yvonne