ontwerp zonder titel 3

"Marco Borsato komt amper supermarkt meer in!" Zoon Luca onthult!

Algemeenjun 03 2023, 11:01
Luca Borsato, beter bekend als de zoon van Marco Borsato, doet een paar onthullende uitspraken. Zijn vader durft nauwelijks meer naar supermarkten zoals de Jumbo of Albert Heijn te gaan. Luca vertelt: "Hij wordt vol minachting aangekeken" en dat bevalt de zanger die onder vuur staat totaal niet.

Marco Borsato bestelt zijn boodschappen

Luca vertelt in de podcast 30 minuten Rauw: “Hij gaat niet heel veel per definitie fysiek naar de Jumbo of naar de Albert Heijn. Dat doet hij niet superveel. Af en toe wel hoor. Af en toe haal ik wat als er wat nodig is. Maar meestal bestelt hij dan gewoon zijn boodschappen.”

Marco Borsato zaak

Onlangs werd bekend dat het het Openbaar Ministerie (OM) na bijna twee jaar met de beslissing komt in de zaak tegen Marco Borsato . De zanger wordt vervolgd, hij wordt ervan verdacht het slachtoffer onzedelijk te hebben betast. Dit wordt ten laste gelegd als ontucht met een minderjarige.

Luca woont samen met zijn vader

Luca woont samen met zijn vader in Alkmaar: " Dan gaat hij koken of dan regel ik iets anders. En dan zitten we met z’n tweeën lekker aan een wijntje en een hele lekkere maaltijd samen. Gewoon te praten over welke wedstrijd er weer vanavond op de tv is ".

Marco aangesproken op straat

Luca vindt het het vervelend dat er mensen zijn die verbaal uithalen naar zijn vader: “Maar dat zijn wel dingen waar ik van denk: ja weet je, je wilt toch niet altijd maar waar je loopt op straat, het risico lopen dat iemand maar kan roepen naar je wat ie wil? ".

Bekijk hier de beelden

Bron: Spotify DenD