ontwerp zonder titel 6 1

Matthew Perry vlak voor overlijden gespot met mysterieuze dame! Blijkt 25-jarig model (Beeld)

Algemeenβ€’sep 02 2023, 10:34
Er is meer bekend over de omstandigheden van het overlijden van Matthew Perry. Minder dan een dag voor zijn overlijden had de acteur, bekend van Friends, een lunchafspraak met het 25-jarige model Athenna Crosby in hotel Bel Air in Los Angeles.

"Matthew was zo gelukkig en opgewekt"

Op Instagram deelt ze dat zij een van de laatste personen was die kort voor zijn overlijden met Perry sprak. Ze vertelt dat Matthew in een goede stemming was en enthousiast met haar sprak over wat hem te wachten stond in zijn leven "Hij was zo gelukkig en opgewekt."
Ze zegt dat ze een hechte vriendschap had met Perry en verdrietig is over het overlijden van de Friends-acteur. Ze vertelt dat hij met een comeback bezig was: "Weet dat hij bezig was met een comeback en echt meer tijd op deze aarde verdiende. Onze entertainmentindustrie heeft werkelijk een legende verloren. Rust in vrede."

Hartstilstand Matthew

Bronnen melden dat de acteur zaterdag werd gevonden in zijn huis in L.A., waar hij lijkt te zijn verdronken. Eerste hulp verleners haastten zich na een belletje met melding van een hartstilstand. De bronnen zeggen dat hij namelijk werd gevonden in het water van een jacuzzi bij zijn huis en er volgens TMZ ter plaatse geen drugs zijn gevonden. Er wordt ook verteld dat er geen kwaad opzet in het spel is.

Bekijk hier de beelden

nypichpdpict000071623991
84a9146147934d682a02c305be582ad3
Bron: Instagram, De Telegraaf