michael van der plas

Michael van der Plas nieuwe vriendin is deze dame?!

Algemeenmei 07 2023, 8:01
Michael van der Plas lijkt weer gelukkig in de liefde. Dit schuift hij dan ook niet onder stoelen of banken want op zijn TikTok deelt hij intieme beelden met een andere dame.

Nieuwe vriendin

"Michael van der Plas lijkt ook weer beet te hebben", schrijft juicekanaal Realityfbi. Op zijn TikTok-account staat hij met een bos rozen en een mega knuffelbeer in zijn hand. "Ben je benieuwd voor wie deze bos rozen en Minnie Mouse is?", schrijft hij als caption.
Vervolgens loopt hij zijn huis binnen en zit er een dame op hem te wachten. Hij heeft haar de bloemen en een kus op de mond. Hiermee lijkt hij bekend te willen maken, dat hij weer gelukkig is in de liefde. Het juicekanaal zet het account van de dame erbij. Het zou gaan om een dame, Charell, maar het is onduidelijk wie ze precies. Wel is ze actief op TikTok.
screenshot 2023 06 07 at 103111

Breuk

Eerder heeft Michael een relatie gehad met Naomi Dijkstra. In 2021 verbrak zij de relatie met hem. Dit zou voor hem onverwachts zijn. Naomi onthulde zelf dat, één van de redenen toch zijn, dat zijn ex-vrouw Samantha aan het stoken was tussen de twee. Ook was ze het geruzie zat. Het beheerste de relatie tussen de twee.

Ex-vriendin ging vreemd

De realityster klapte later uit de school over zijn ex-vriendin, Naomi. Ze onthulde na de breuk, dat ze weer gelukkig is in de liefde. Ze zou volgens hem al langer bezig zijn geweest met de man. "Die was al in haar leven toen ze met mij ging dat is het mooiste van het verhaal”, laat hij weten. Ze zou hem hebben bedrogen.

Bekijk hier de video

img 20230607 021832 671x1024
screenshot 2023 06 07 at 104444
Bron: Instagram