screenshot 26 5 2023 11 13 56

Monica Geuze trapt de zomer af in bikini shoot! (beelden)

Algemeenapr 20 2023, 9:14
Monica Geuze doet een samenwerking met het badkledingmerk Beachlife en deelde de foto's van de shoot die ze daarvoor deed. In een jadegroen badpak, een zebra-gestreepte bikini en een mettalic-grijs topje poseert ze op het strand. Moon gooit zoals gewoonlijk weer hoge ogen met haar foto's. Wel hebben sommige volgers commentaar op de prijskaartjes van de lijn.

Monica Geuze trapt zomer af

Het begint eindelijk weer een beetje te ontdooien in ons kleine kikkerlandje. Iedereen staat natuurlijk te trappelen totdat we weer massaal in de file kunnen staan naar onze lange kustlijn. Monica Geuze weet daar weer slim op in te spelen door in samenwerking met een badkledingmerk een aantal badkledingstukken van haar naamkaartje te voorzien. Je kunt veel van de influencer vinden, maar een slimme zakenvrouw is ze zeker.

Geuze en Gorgels

In haar podcast samen met Kaj Gorgels bespreekt de ex-YouTuber de problemen die haar luisteraars insturen. De podcast is een van de best beluisterde van Nederland en op hun Instagram pagina hebben ze al ruim 120.000 volgers.

Sophia Mae by Monica Geuze

Naast een succesvolle YouTube carrière die haar groot maakte en de podcast die nu aan de top staat, heeft Monica Geuze ook haar eigen lifestylemerk: Sophia Mae. Met dit merk verkoopt ze onder andere roomsprays en kaarsen. Deze laat ze weer slim promoten door andere influencers waar ze vrienden mee is.

Bekijk hier de beelden:

Bron: Instagram