screenshot 13 7 2023 19 21 50

Nicol Kremers en Alex Soze op 'date'?! Samen gespot! (FOTO)

Algemeenapr 13 2023, 17:07
Massa is Kassa sterren Nicol Kremers en Peter Gillis zijn al een tijdje uit elkaar, en Peter heeft inmiddels een nieuwe liefde gevonden, Wendy van Hout. Nicol zou ook op een gegeven moment ook een relatie hebben gehad, maar dat werd gerucht ontkracht. Nu is er een gerucht dat ze samen is met Alex Soze.

Nicol Kremers en Alex Soze

Nicol werd in de afgelopen tijd gespot met andere mannen en wekte de indruk een relatie te hebben, maar steeds werd dat weer ontkracht. Een van de namen die genoemd werden was Martijn Prins van ‘Married At First Sight’.
Nicol werd dan gespot in Groningen, waar ze zou gezoend hebben met een man. Kanalen schreven via bronnen dat zij bij haar vriend zou hebben geslapen in Groningen. Dat wilde gerucht kon echter ook de prullenbak in want Nicol zelf reageerde en ontkende. Ze zegt happy single te zijn.

Date?

Maar nu is er dus een nieuwe roddel die rond gaat over Nicol en een nieuwe liefde, toevallig een Groninger. Het is de man die regelmatig het nieuws haalt met zijn vaak controversiële vlogs, niemand minder dan Alex Soze.
De twee zijn gespot op een terras terwijl Nicol de arm van Alex vast houdt waarmee ze het idee opwekken op date te zijn. Het hartje onder de foto zorgt ook voor speculatie. Voorloig is niets bevestigd en is Alex volgens het laatste nieuws nog steeds bij zijn vriendin Romy.

Bekijk hier de foto:

img 0664 794x1024
Via YT