screenshot 1 7 2023 12 30 12

'Nieuwe oudere man in Nicol's leven'?! Plaatst intieme foto (beeld)

Algemeenmei 18 2023, 10:41
Een oudere man is Nicol natuurlijk wel gewend, maar we dachten dat ze na Peter voor een wat jonger model zou kiezen. Ze sleet al een aantal boytoys. Nu lijkt ze toch uiteindelijk voor een wat langer bestaande kerel te zijn gevallen. De beste man postte een hele knusse foto van hun samen, met een soort oude aan Nicolleke onder de foto.

Nicol en oudere man Peter

Toen Nicol en Peter net uit elkaar waren deden ze in het begin hun best aardig en netjes te blijven. Na een tijdje bleek er veel meer te spelen. Nu is de situatie zelfs dat Nicol Peter beschuldigd van mishandeling. Er liggen momenteel maar liefst tien aangiftes tegen de campingmiljonair. Bovendien lijkt het erop dat zelfs het hele programma Massa is Kassa mogelijk van de buis moet.
Peter lijkt zich er niet al te veel van aan te trekken. Zelf is hij nogal druk bezig met zijn nieuwe vriendin Wendy van Hout. Zij heeft een kledingzaak en daar bemoeit Peter zich behoorlijk tegenaan. Hij begon zelfs een ruzie op TikTok met een van haar concurrenten. Het stel zou ook al trouwplannen hebben.

Oudere man

Het laatste vermeende vriendje van Nicol was een heel ander type dan de oudere man waarvan ze nu een liefdesverklaring kreeg. De Spanjaard was erg trots op het feit dat hij haar had kunnen strikken. Hij deelde een aantal pikante video's van hun tweetjes. Toch liep de verhouding tot een einde.

Married at first sight

De man waarmee ze nu lijkt samen te zijn, is bekend van Married at First Sight. Martijn Prins postte een foto van hem en Nicol. Hierbij schreef hij: "Negatief + negatief zegt men dat het weer negatief is. Dat klopt dus niet, deze chemische reactie is gruwelijk positief. Deze Nicolle vind ik dus erg leuk!". Martijn is een zo'n 17 jaar oudere man

Bekijk hier de beelden:

snapinstaapp 356776151 283894627472081 356327640508690923 n 1080 819x1024
Bron: Instagram